Monday, November 29, 2010

si tecik dh 8 bln

Salam semua
just nak update skit perkembangan si tecik dlm
perot ni..
arini dh masuk 33 minggu ++ dh
lagi 6 minggu ++ je lagi si tecik akan kuar
stakat ni keadaan sy masih mcm biase
alhamdulillah
sakit skit2 je..yg normal
tak de yg luar biase lg
harap2nya si tecik akan dipermudahkan
kelahirannya.
buat masa ni gender si tecik masih belum diketahui
dia ni ssgt la pemalu
^__^
dia boleh sedap tdo time DR cek aritu
hehe
insyaAllah mgu ni nk try scan 3D/4D
harap2 nmpk..
ok la gmbr dibawah sekadar hiasan semata-mata
ni je latest gmbr sy..
perut malu2 nk nmpk..hihi
8month dh time tue
kt tasik uTm, skudai..



2 comments:

Bonda Mawar said...

tak lama lagi dah tu nak due..
semoga tenang menghadapinya..

zaf-neza said...

time kasih bonda mawar..:)
adik mawar dh tau ke bby boy ke girl??